Site Overlay

Koekenverkoop

Aan alle cookiemonsters

Ondertussen zal bij de meeste onder ons de feestbuik wel weer geslonken zijn.

Alles kost meer en meer en toch willen wij trachten om de leuke festiviteiten te blijven organiseren, daarom willen wij dit jaar ook weer proberen om een goede verkoop te bereiken. 

Vandaar deze warme oproep om mee te helpen onze clubkas te spijzen, door zoveel mogelijk koeken te verkopen of … zelf op te snoepen.  Als iedereen zelf al 1 doos koopt zijn we al op goede weg. De voorverpakte koekjes zijn heel handig om mee te nemen op een mottotripje of om uit de delen.

koekenverkoop

Dus ga aan de slag met jullie beste verkooppraatjes, iedereen is te verleiden met een zoete lekkernij, want snoepen doen we allemaal graag. De ambachtelijke wafels en gebakjes die wij u aanbieden zijn zeer gegeerd omwille van hun uitmuntende kwaliteit en unieke handige verpakkingen.
 De koeken zijn gemaakt naar een traditioneel recept zonder conserveermiddelen en vrij van dierlijke vetten en geharde plantaardige vetten, wat onze verse wafels nog gezonder maakt voor de consument. Dus dat loont al de moeite om een voorraadje in te slaan.
Men heeft de keuze uit verschillende soorten. Daar de meeste onder ons nogal goede Bourgondiërs zijn denken we dat deze formule wel zal aanslaan. We hopen massaal op uw steun om van de verkoop een succes te maken.

Opgelet bestellen kan ALLEEN langs onze website
De betalingsgegevens ontvangen jullie per mail.


Einddatum bestelling is vrijdag 12 mei om 24 uur
Afhaling bestellingen in ons clublokaal op de ledenvergadering van 3 juni
Gelieve deze datums te respecteren aub.

Hopende op een goede verkoop danken wij jullie al bij voorbaat de feestcommissie.

Selecteer het aantal koeken dat u wilt bestellen. Gelieve na te kijken of het aantal is ingevuld voor men op verzenden klikt. Anders stuurt u een leeg formulier op

voorbeeld selectie
Voorbeeld hoe bestellen – gelieve het aantal te selecteren

  Formulier Koekenverkoop

  NIEUW

  NIEUW

  NIEUW

  BESTELLINGEN VOOR VRIJDAG 12 MEI 2023 OM 24 UUR INDIENEN AUB
  AFHALING BESTELLINGEN IN ONS CLUBLOKAAL OP DE LEDENVERGADERING VAN 3 JUNI 2023.
  GELIEVE DEZE DATUMS TE RESPECTEREN AUB.